SPECIAL EDITION SREDA NA RADIJU 3: Coby i sjajna ekipa stižu u naš studio!

Sreda, 25. septembar biće poseban dan na Radiju 3! Od 14 do 18 časova naš studio posetiće Coby, Teya Dora, Dunja Jovanić i Andrija Jo, nekih od trenutno najpopularnijih ličnosti na našim prostorima.

Balkanska zvezda, jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Coby kod Filipa će prvo govoriti o novom albumu „Pravi rep“, ali i o utiscima sa brojnih nastupa širom regiona. Filip će biti prvi koji će Coby-ja pitati „Šta se pije“ i „Jesi ti radio traku?“
Ako i vi imate pitanja za Coby-ja možete ih postaviti ispod objave na Instagramu Radija 3!

RADIO 3 LIVE  od ove srede biće bogatiji za nastup sve popularnije mlade umetnice Teya Dore, koja nas je ovog leta oduševila hitom „Da na meni“.

Ovu pesmu, ali i brojne druge numere koje privatno voli, ali i one koje je pisala za druge izvođače poput Nikolije i Nataše Bekvalac, Teya Dora će izvesti uživo na Radiju 3!

U naš studio stiže i Dunja Jovanić, koja će prvo sa Filipom pričati o druženju sa Sarom Jo, ali i o svim fenomenima Instagrama i njenom odnosu sa publikom na ovoj društvenoj mreži.

Poseban deo dana biće i druženje sa najpopularnijim momkom Instagrama, mladim Andrijom Jo, čiji muzičkih hitovi i vlogovi beleže milione pregleda na YouTube-u.

Sve ovo dovoljan je razlog da u sredu budete uz Radio 3!

RADIO 3 možeš da slušaš u svakom trenutku uz iOS i Android aplikaciju.

Sve aktulenosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.


Konačno tvoj radio!

 

Izvor:RADIO 3
Foto: Bassivity Digital

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *