Sashka Janx održala koncert u otvorenom studiju Radija 3

U subotu, 8. juna Sashka Janx održala je koncert u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“.

Sashka se ubraja među najperspektivnije pevačice mlađe generacije, a za ovu priliku nastupila je u pratnji benda „AcoustiCrew“. Moćan vokal Sashke Janx slušaoci Radija 3 mogli su da čuju i u prenosu uživo na frekvenciji 95,8MHz.

Radio 3 započeo je jedinstveni radijski program u zemlji koji podrazumeva live koncerte, a ove subote slušaoci su od 18h mogli da uživaju u sjajnom izvođenju Sashke Janx. Pesme „Dalje moraš sam“, „Pesma za tebe“, „Ponekad“, „Ono kad“ bile su deo repertoara, kao i „Da li čuješ moj glas“ koju je prvi put izvela i na engleskom jeziku. Oduševljenje je izazvala i pesma „Đelem, đelem“ koja je u akustičnom izvođenju dobila posebnu emociju.

Pored benda „AcoustiCrew“, muzička podrška bili su i Marko Nikolić i Nebojša Vlaškalić.

I naredne subote vas očekuje nezaboravan koncert, a svakoga radnog dana u Radio 3 live studiju na otvorenom ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h gostuju brojni pevači i pevačice, mlade nade domaće muzičke scene. U ponedeljak, 10. juna studio će posetiti Pozitiv bend.

Slušajte nas na 95,8MHz ili posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Sve aktuelnosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *