RADIO 3 LIVE sa Rialdom

U petak, 31. maja gošća otvorenog studija Radija 3 ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h, bila je pevačica Rialda, kojoj je muzička pratnja bila jedna od trenutno najuspešnijih domaćih kompozitora i tekstopisaca Aleksandra Milutinović.

Rialda i Aleksandra izvele su akustični miks trenutno najpopularnijih svetskih hitova, nakon čega je usledio blok mediteranskih pesama: „Ako te pitaju“, „Dani su bez broja“, kao i neke od trenutno najpopularnijih domaćih hitova: „Brane mi te“, „Mala plava“, „Rane“, „Daleko ti kuća“, „Mišići“…

Rialda je izvela i pesmu „Bezimeni“, duet koji je snimila sa Gocom Tržan, a prisetili su se i starijih hitova poput „Stoperke“ i „Dal’ si ikada mene voljela“…

Svakoga radnog dana u Radio 3 live studiju na otvorenom ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h gostovaće brojni pevači i pevačice, dok je subota rezervisana za koncerte.

Ove subote od 18h očekuje nas koncert mlade muzičke zvezde Alekse Perovića. Prenos koncerta uživo možete pratiti od 18h na 95,8MHz ili nas posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Sve aktulenosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

 

Izvor/Foto: Radio 3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *