Prenos koncerata #BEOGRADPOBEĐUJE na Radiju 3

Grad Beograd i CEBEF tokom epidemije koronavirusa započinju seriju koncerata naziva #BEOGRADPOBEĐUJE, a prvi koncert će održati Željko Joksimović, danas 20. aprila s početkom u 18h. Slušaoci Radija 3 imaće priliku da ovaj koncert, ali i  naredne čuju i u prenosu uživo na Radiju 3.

View this post on Instagram

Koncertom Željka Joksimovića, jednog od naših najpoznatijih kantautora, Grad Beograd i CEBEF otvaraju seriju koncerata pod nazivom #BEOGRADPOBEĐUJE.?❤️ . . Koncerti će se održavati u Skupštini grada Beograda, svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova. . . Željko Joksimović će nastupiti u ponedeljak, 20. aprila, a svi zainteresovani će biti u prilici da koncert prate putem linka live.beograd.gov.rs, kao i na sledećim televizijama: RTS, STB i K1. . . ?? Željko poručuje da je u ovom trenutku najvažnije da se držimo zajedno, da čuvamo jedni druge i da iskažemo kolektitvni duh, kao što smo to oduvek i činili. ❤️ . . Pesma ne poznaje granice, ona je univerzalni svetski jezik koji svi razumeju i kojim komuniciraju. . . U danima uskršnjih praznika, ulice će biti prazne. Ostanimo u svojim domovima i zajedno podelimo nadu da bolji dani dolaze. . . Ponedeljak, 20.april u 18 časova – BEOGRAD POBEĐUJE! #cebef #centarbeogradskihfestivala #zeljkojoksimovic

A post shared by Centar beogradskih festivala (@cebef011) on

Najavljeno je da će se u predstojećem periodu koncerti održavati u Skupštini grada Beograda, svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova.

#ostanikodkuće i uživaj u muzičkom programu popularnih domaćih izvođača!

Više informacija o koncertima #BEOGRADPOBEĐUJE, mogu se pronaći na oficijalnom sajtu CEBEF-a.

 

Izvor: RADIO3-CEBEF
Foto: RADIO3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *