Petar Vasić na Radiju 3

U petak, 19. jula otvoreni studio Radija 3 posetio je Petar Vasić.

U emisiji „RADIO 3 LIVE“ Filip Ugrenović je ugostio mladog pevača koji se publici Radija 3 predstavio akustičnim izvođenjem pesama: „Tempera“, „Da te bogdo ne volim“, „Kako je tako je“, „Samo se noćas pojavi“, „Odlazim a volim te“, „Čija si“…

Ovo je ujedno i poslednje izdanje emisije „RADIO 3 LIVE“ tokom letnjeg perioda i u otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra u kojem su se tokom više od dva meseca talentovani mladi muzičari u live programu i prenosu predstavili publici Radija 3 i uz Filipa Ugrenovića bili zaduženi za nezaboravan letnji provod!

Danas, 20. jula očekuje nas koncert Ane Štajdohar. Njenim koncertom zavrišiće se ambiciozan program i serija koncerata koji su imali za cilj popularizaciju muzičkih nastupa uživo i njihov prenos putem radija. Svake subote od 18h u otvorenom studiju Radija 3 nastuplala su vodeća imena domaće pop scene, a koncert Ane Štajdohar u pratnji saksofoniste Nikole Demonje i benda u akustičnoj postavci, slušaocima Radija 3 doneće još jedan koncert za pamćenje.

Posetite nas u otvorenom studiju Radija 3 ispred Rajićeva Shopping Centra ili nas slušajte na 95,8MHz!

 

Izvor-Foto: Radio 3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *