Nezaboravna sreda na RADIJU 3

U sredu, 25. septembra slušaoci su mogli da uživaju u posebnom programu na Radiju 3! Od 14 do 18 časova studio su posetili CobyTeya DoraDunja Jovanić i Andrija Jo.

Veliko interesovanje izazvao je dolazak Coby-ja, trenutno jednog od najpopularnijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca popularne muzike, a gostujući kod Filipa Coby je najavio rad na novom albumu „Pravi rep“, koji će biti nešto potpuno drugačije od njegovog dosadašnjeg rada.

Filip je iskoristio priliku da čuje kako Coby izvodi hitove njegovih kolega i saradnika uz pomoć helijuma, pa su slušaoci imali priliku da čuju jedinstveno izvođenje „Mišića“, velikog hita Senidah, ali i THC La Familija.

Dunja Jovanić, popularna blogerka i influenserka govorila je o druženju sa pevačicom Sarom Jo, ali i o svim fenomenima Instagrama i njenom odnosu sa publikom na ovoj društvenoj mreži, dok se Andrija Jo osvrnuo na popularnost koju su mu donele društvene mreže, kao i njegovu muziku koja beleži milione pregleda na YouTube-u.

Mlada pevačica Teya Dora od 17h bila je deo RADIO 3 LIVE programa tokom kojeg je otpevala njenu pesmu „Da na meni“, kao i one koje je pisala za druge izvođače poput Nikolije i Nataše Bekvalac, ali i Coby-jev hit „Leto je“.

RADIO 3 možeš da slušaš u svakom trenutku uz iOS i Android aplikaciju.

Sve aktulenosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Ukoliko ste propustili njihova gostovanja, sve možete poslušati na PODCAST-u!


Konačno tvoj radio!

 

Izvor-Foto: RADIO3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *