Mia Dimšić posetila studio Radija 3

U sredu, 5. juna Filip Ugrenović u emisiji RADIO 3 LIVE ugostio je jednu od trenutno najpopularnijih mladih pevačica u Hrvatskoj, Miju Dimšić.

Mia se srpskoj publici predstavila autorskim pesmama poput „Cesta do sna“, „Život nije siv“, a slušaoci Radija 3 i posetioci našeg otvorenog studija ispred Rajićeva Shopping Centra, mogli su da uživaju u njenim interpretacijama dobro poznatih pesama: „Moje zlato“, „Te noći smo se potukli zbog nje“, „Čarobno jutro“, „Ljubavi“, „Minut srca tvog“, „Podseti me što to beše ljubav“…Mlada muzička zvezda na regionalnoj sceni se izdvojila posebnom emocijom, a tako je i bilo tokom gostovanja na Radiju 3.

U razgovoru sa Filipom Ugrenovićem, Mija je govorila i o novom albumu „Cesta do sna“, koji je nakon velikog uspeha debi albuma „Život nije siv“ nova etapa u njenom profesionalnom radu.

Svi oni koji nisu bili u prilici da posete otvoreni studio Radija 3, mogli su da uživaju u prenosu uživo na frekvenciji 95,8MHz!

Svakoga radnog dana u Radio 3 live studiju na otvorenom ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h Filip Ugrenović ugostiće brojne pevače i pevačice. Danas nas u emisiji „RADIO 3 LIVE“ očekuje gostovanje Magnetic benda.

Emisiju možete pratiti od 14h na 95,8MHz ili nas posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Sve aktulenosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

Izvor-Foto: Radio3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *