Koncertom Ane Štajdohar završena letnja sezona otvorenog studija Radija 3

Pevačica Ana Štajdohar održala je koncert u subotu, 20. jula u otvorenom studiju Radija 3, čime je završen ambiciozan program i serija koncerata koji su imali za cilj popularizaciju muzičkih nastupa uživo i njihov prenos putem radija. Svake subote od 18h u otvorenom studiju Radija 3 nastupala su vodeća imena domaće pop scene, a koncert Ane Štajdohar u pratnji saksofoniste Nikole Demonje i benda u akustičnoj postavci bio je najbolji način da se prva, letnja sezona otvorenog studija Radija 3 završi.

Ana je tokom koncerta izvela neke od hitova poput „Neko kao ti“, „U mraku“, „Toplo hladno“, „Beli jablan“, kao i hitove koje je pevala kao članica grupe „TAP 011“: „Kapetan lađe“, „Plava“…Ana je u pratnji sjajnih muzičara napravila nezaboravnu atmosferu i privukla pažnju brojne publike.

Svi oni koji nisu bili u prilici da posete naš otvoreni studio, koncert su  mogli da isprate putem prenosa uživo na 95,8MHz.

Otvoreni studio Radija 3 je jedinstven radijski program u zemlji i regionu. Počevši od 25. maja u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping Centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ svakodnevno se održavao muzički program u kome su učestvovali afirmisani pevači, ali i mlade muzičke zvezde. Svakog radnog dana, od 14-16h u emisiji „RADIO 3 LIVE“, Filip Ugrenović ugostio je brojne mlade muzičare, dok su subotom održavani koncerti afirmisanih pop zvezda među kojima su bili: Ana Stanić, Lukijan Ivanović, Sashka Janx, Sara Jo, Bojana Vunturišević, Angellina, Aleksa Jelić…

Sve aktuelnosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

 

Foto-Izvor: Radio 3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *