Koncert Sashke Janx na Radiju 3

U subotu, 8. juna u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ očekuje nas još jedan sjajan koncert! Sashka Janx od 18h pevaće za sve posetioce našeg otvorenog studija, a svi oni koji nisu u mogućnosti da nas posete, koncert će moći da prate putem prenosa uživo na frekvenciji 95,8MHz.

Sashka je za ovu priliku pripremila repertoar koji će obuhvatati njene kantautorske pesme, među kojim je i „Da li čuješ moj glas“, koja je dostigla veliku popularnost na ovogodišnjem takmičenju „Beovizija“. Pored svojih pesama, otpevaće i neke od neprolaznih numera kao što je „Đelem, đelem“, ali i svetskih hitova poput „One night only“ u čemu će imati muzičku podršku akustičnog benda „AcoustiCrew“. Za sve posetioce, Sashka je pripremila i goste iznenađenja.

Budite ove subote uz nas od 18h i ne propustite priliku da uživate u sjajnom vokalu ove talentnovane pevačice!

Svake subote slušaoci Radija 3 imaće ekskluzivnu priliku da putem live prenosa uživaju u sjajnim koncertima, koji će se održavati u otvorenom studiju Radija 3 i okupiti veliki broj posetilaca Rajićeva Shopping Centra tokom održavanja manifestacije „Povedi me u letnji provod“.

Jedinstveni koncertni radijski program postaće razlog da nas svake subote slušate na frekvenciji 95,8MHz ili posetite na platou ispred Rajićeva Shopping centra!

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Konačno tvoj radio!

 

Izvor: Radio 3
Foto: Dejan Radić-Sashka Janx promo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *