Koncert Sare Jo na Radiju 3

Ove subote, 15. juna Sara Jo nastaviće seriju sjajnih koncerata u otvorenom studiju Radija 3! Od 18h posetioci otvorenog studija Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ imaće priliku da uživaju u nastupu jedne od najpopularnijih pevačica mlađe generacije.

Radio 3 pokrenuo je jedinstveni radijski program u zemlji koji slušaocima omogućava da omiljene zvezde čuju u akustičnom live izvođenju, po uzoru na svetske radio stanice. Publika, kako ona koja poseti otvoreni studio Radija 3, tako i ona koja bude pratila koncert putem prenosa uživo na 95,8MHz imaće priliku da čuje neke od Sarinih najvećih hitova: „Bez sna“, „Nemam vremena za to“, „Lava“, „Ko je ovde ko“, „Mahovina“, ali i njeno izvođenje nekih od trenutno najpopularnijih svetskih hitova.

Svake subote slušaoci Radija 3 imaće ekskluzivnu priliku da putem live prenosa uživaju u sjajnim koncertima, koji će se održavati u otvorenom studiju Radija 3 i okupiti veliki broj posetilaca Rajićeva Shopping Centra tokom održavanja manifestacije „Povedi me u letnji provod“.

Jedinstveni koncertni radijski program postaće razlog da nas svake subote slušate na frekvenciji 95,8MHz ili posetite na platou ispred Rajićeva Shopping centra!

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Sve aktuelnosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *