Koncert Ane Štajdohar na Radiju 3

Pevačica Ana Štajdohar, poznata po sjajnom vokalu i hitovima „Neko kao ti“, „U mraku“, „Toplo hladno“, održaće koncert na Radiju 3 u subotu 20. jula od 18 časova, čime će se završiti promocija jedinstvenog radijskog programa u našoj zemlji i regionu.
Počevši od 25. maja u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping Centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ svakodnevno se održava muzički program u kome učestvuju afirmisani pevači, ali i mlade muzičke zvezde.

Koncertom Ane Štajdohar zavrišiće se ambiciozan program i serija koncerata koji su imali za cilj popularizaciju muzičkih nastupa uživo i njihov prenos putem radija. Svake subote od 18h u otvorenom studiju Radija 3 nastuplala su vodeća imena domaće pop scene, a koncert Ane Štajdohar u pratnji saksofoniste Nikole Demonje i benda u akustičnoj postavci, slušaocima Radija 3 doneće još jedan koncert za pamćenje.

Od kako se pojavila na sceni, do danas, Ana osvaja publiku fantastičnim vokalnim sposobnostima, harizmatičnom pojavom i hitovima uz koje je dobar provod uvek zagarantovan. Za nastup na Radiju 3, Ana će izvesti svoje dobro poznate pesme, ali i nekoliko stranih hitova.

Iz nedelje u nedelju, u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ova ekipa osvaja gledaoce širom regionu, a ovo će biti prvi Anin radijski koncert, zbog čega je istakla da se posebno raduje.

Slušajte nas na 95,8MHz ili posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Sve aktuelnosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *