Koncert Alekse Perovića na Radiju tri

Nakon sjajnog koncerta Ane Stanić, ove subote, 1. juna u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ od 18h očekuje nas koncert mlade muzičke zvezde Alekse Perovića.

Aleksa je publiku osvojio kao jedan od učesnika prvog regionalnog takmičenja „X Faktor“, a kasnije je usledila i pobeda u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Poznato je da je Aleksa miljenik ženske publike, a ove subote samo za slušaoce Radija 3 i posetioce našeg otvorenog studija ispred Rajićeva Shopping Centra pripremio je repertoar koji će obuhvatati njegove pesme „Šifra“, „Neću da se zaljubim“, „Priznajem“, pesme muzičkih legendi poput Olivera Dragojevića i „Gipsy kings“-a, do vodećih hitova svetske i domaće muzičke scene.

Svake subote slušaoci Radija 3 imaće ekskluzivnu priliku da putem live prenosa uživaju u sjajnim koncertima, koji će se održavati u otvorenom studiju Radija 3 i okupiti veliki broj posetilaca Rajićeva Shopping Centra tokom održavanja manifestacije „Povedi me u letnji provod“.

Jedinstveni koncertni radijski program postaće razlog da nas svake subote slušate na frekvenciji 95,8MHz ili posetite na platou ispred Rajićeva Shopping centra!

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Konačno tvoj radio!

Izvor: Radio 3
Foto: Aleksa Perović promo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *