Dušan Kostrešević posetio Radio 3 live studio

Svakoga radnog dana u Radio 3 live studiju na otvorenom ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h gostovaće brojni pevači i pevačice, a prvi među njima bio je mladi Dušan Kostrešević.

Dušan je juče, 27. maja gostovao u jedinstvenoj radijskoj emisiji u zemlji, „RADIO 3 LIVE“. Voditelj Filip Ugrenović ugostio je Dušana sa kojim je govorio o različitim muzičkim aktuelnostima, a poseban deo ove emisije zauzimaju muzički segmenti koje gosti izvode uživo.

Dušan se publici predstavio pesmama: „Kao moja mati“, „U tebe sam zaljubljen“, „Adio amore“, „Nije ljubav pokora“, „Rano“…a svi oni koji nisu bili u prilici da posete naš studio ispred Rajićeva Shopping Centra, nastup su mogli da prate putem live prenosa na frekvenciji 95,8MHz.

Dušan Kostrešević (23) je mladi pevač koji je muzikom počeo da se bavi kada mu je bilo 16 godina, a danas je svoje ime profilisao kao pevač koji nastupa po kafićima i klubovima širom Srbije. Publika uskoro može očektivati njegovu pesmu „Kakao“ autora Mahonija i Biljane Spasić.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup.

Danas nas u emisiji „RADIO 3 LIVE“ očekuje gostovanje Tamare Žeželj! Emisiju možete pratiti od 14h na 95,8MHz ili nas posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Sve aktulenosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *