Angellina održala koncert na Radiju 3

U subotu, 13. jula u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping Centra u okviru manifestacije „Povedi me u letnji provod“ koncert je održala Angellina.

Mlada pop zvezda, svojom pojavom i singlovima za kratko vreme uspela je da skrene pažnju javnosti i publike, a slušaoci Radija 3 imali su priliku da uživaju u njenom live nastupu i čuju neke od njenih hitova: „Budi u blizini“, „Ko si ti u stvari“, „Potez loš“, „Pile moje“. Pored njenih… Na repertoaru su se našli i strani i domaći hitovi poput: „Can’t Take My Eyes off You“, „Havana“, „Mia bella signorina“, „Mišići“…

Svi oni koji nisu bili u prilici da posete otvoreni studio Radija 3, mogli su da atmosferu isprate putem live prenosa  na frekvenciji 95,8MHz . Prenos koncerata uživo je poseban ugođaj za slušalačku publiku koji je Radio 3 započeo u našoj zemlji, a po uzoru na svetske radio stanice.

I naredne subote vas očekuje nezaboravan koncert, a svakoga radnog dana u Radio 3 live studiju na otvorenom ispred Rajićeva Shopping Centra od 14-16h gostuju brojni pevači i pevačice, mlade nade domaće muzičke scene. U ponedeljak, 15. jula studio će posetiti sjajna Ksenija Kuljača.

Slušajte nas na 95,8MHz ili posetite u našem otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Sve aktuelnosti možete pratiti i putem naše oficijalne Instagram stranice.

Konačno tvoj radio!

 

Izvor-Foto: Radio 3

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *