Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod

U subotu, 25. maja prvi dan novog Radija 3 obeležio je live akustični koncert Ane Stanić, kojim je ujedno otvorena jedinstvena manifestacija „Povedi me u letnji provod“, koja će trajati sve do 20. jula, u organizaciji Rajićeva Shopping Centra, a u partnerstvu sa Radijom 3.

Ana je u Live studiju Radija 3 gostujujći kod Filipa Ugrenovića najavila koncert i ukazala da joj je velika čast što upravo ona otvara sesiju live koncerata koji, po ugledu na vodeće svetske radio stanice, u narednom periodu očekuju slušaoce novog Radija 3. Anin nastup okupio je veliki broj posetilaca ispred Rajićeva Shopping centra, a svi oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju na frekvenciji 95,8MHz mogli su da čuju prenos uživo. Ana je pripremila repertoar kojim je napravila osvrt na prethodne dve decenije karijere, pa je pored hitova „Molila sam anđele“, „20, 30 godina“, „Više nisi moj“, repertoar obuhvatao i pesme sa aktuelnog maksi singla „Izgubljeno proleće“, te je publika mogla da čuje i pesme „Slepo“, „Bolesni“ i „Dužan si mi ostao“.

Svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci Rajićeva Shopping Centra i Live studija Radija 3 uživaće u izvođenjima brojnih hitova i gostovanju mladih muzičkih talenata, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti muzičkih zvezda. Ovaj jedinstveni studio biće glavno mesto svih muzičkih dešavanja ovog leta u Beogradu.

“U naredna dva meseca, naš centar ugostiće Radio 3, koji će po prvi put „izaći“ u centar grada – otvorenim studijom – iz koga će emitovati zanimljiv program. Takođe, poseban deo manifestacije činiće i ring za vožnju rolšua, jedini u gradu, koji će biti otvoren svakog dana u periodu između od 12h do 20h. Uslov da posetioci dobiju mogućnost da uživaju u ovom jedinstvenom iskustvu vožnje, biće kupovina u bilo kojoj radnji centra. Za sve one koji su novi u ovoj veštini, nedelja je rezervisana za besplatnu školu rolšula, u periodu od 18h do 20h. Verujemo da će svi naši sugrađani uživati zajedno sa nama i zato ih i pozivamo da Rajićeva bude njihova omiljena letnja destinacija”, izjavio je Nemanja Karapandžić, marketing menadžer povodom otvaranja manifestacije „Povedi me u letnji provod“.

Za ljubitelje društvenih mreža, tu je i interaktivan Insta konkurs „Moje leto u Rajićevoj“. Troje najkreativnijh očekuju poklon vaučari u iznosu od 10 000

Povedite svoje najbliže u najbolji letnji provod u srcu Beograda!

Radijski koncerti, jedinstveni ring, besplatna škola rolšula, gosti i muzički trenuci za pamćenje čekaju vas do 21. jula ispred Rajićeva Shopping Centra.

Foto: Radio 3
Izvor: Radio 3-Rajićeva Shopping Center

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *